Uw eigen website

Wij streven ernaar dat iedere onderneming een moderne en passende website krijgt gericht op de toekomst. Aan de hand van jouw wensen en idealen zullen wij een optimale online plek inrichten. Hieronder lopen we door onze werkwijze heen.

image

Visie & Imago

Om een zo kloppend en efficient mogelijke website voor je te maken, willen we weten wat jouw kernwaarden zijn. Waarom ben je deze onderneming gestart? Heb je een doel voor ogen? Deze vragen helpen ons om een website te maken die perfect past bij de uitstraling van je bedrijf voor het maken van een website als zijnde optimaal visitekaartje.

image

Ontwerp & Feedback

Nadat we samen vastgesteld hebben wat u wilt uitstralen gaan we een ontwerp maken in lijn met de visie van de onderneming en doelgroep. Dit houdt in dat we kijken naar de sfeer, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website. In dit proces werken we nauw samen met de ondernemer om te zorgen dat hij volledig achter het ontwerp staat.

image

Ontwikkeling & Realisatie

Als wij en de ondernemer tevreden zijn met het ontwerp dan gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de website. Je website wordt nu werkelijkheid, en door middel van een persoonlijke link kun je de ontwikkelingen volgen.

image

Oplevering & Nazorg

Nadat uw website gereed is zorgen wij dat de website online komt op het juiste domein. Vervolgens kunnen/zullen wij die beheren en mogelijk aanpassen naar uw verdere wensen en de vorderingen in de toekomst.

Details van onze werkwijze

Voor het maken van websites gebruiken we verschillende moderne technieken om een kwalitief hoge website neer te zetten.

 • Responsive

  Een website is ‘responsive’ als deze zich aanpast aan het apparaat waarmee de website bekeken wordt. Deze responsiveness is hedendaags een belangrijk aspect van een website aangezien mensen niet alleen op computers websites bezoeken, maar ook op mobiele telefoons en tablets met kleinere schermen. Voor een fraaie website die op ieder apparaat goed functioneert en mooi oogt is responsiveness dus een cruciaal aspect. Bij UPresent maken we alle websites responsive zodat uw website overal en voor iedereen gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

 • Veilig
  Veiligheid is een belangrijk aspect van een website; tegenwoordig is de maatstaaf van online veiligheid een systeem genaamd: SSL (Secure Sockets Layer). Dit systeem zorgt ervoor dat alle data die van of naar de website verstuurd worden versleuteld zijn met unieke codes. Voor de ondernemer en de klant is dit veiliger omdat alle ‘persoonlijke’ gegevens die op de website staan en gedeeld worden, vrijwel niet uitgelezen kunnen worden door hackers en het data verkeer beschermd is. Website's die beveiligd zijn met SSL kan je herkennen aan het (groene) slotje links naast het webadres. Wij beveiligen iedere website met SSL omdat dit de meest betrouwbare en veilige manier is van het afschermen van gegevens.
 • Beheer
  Voor het beheer en onderhoud van de website bieden wij een systeem aan waarmee u zelf aanpassingen kan doen op de website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld teksten aanpassen, foto’s wijzigen en projecten toevoegen of verwijderen. De algemene term voor dit systeem is: CMS ofwel ‘Content Management System’. Een CMS is gebruiksvriendelijk ingericht waardoor je ook met weinig ICT-kennis uit de voeten kan om je eigen website naar smaak aan te passen aan bijvoorbeeld seizoenen of tijdelijke aanbiedingen. Het CMS systeem zorgt ervoor dat de website dynamisch blijft en altijd up-to-date kan blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de markt en technologie. U Present biedt bovendien de mogelijkheid om door een expert het onderhoud voor u te verrichten en aanpassingen naar wens uit te voeren zodat u ontlicht bent van de tijd en moeite om een website te onderhouden. Voor meer informatie over de mogelijkheden bij deze ondersteuning mag u vrijblijvend mailen, whatsappen of bellen zodat we samen een optimaal beheerplan voor uw website opstellen.
 • SEO
  SEO oftewel ‘Search Engine Optimization’ is het proces van het beter vindbaar maken van een website online. Doormiddel van het gebruik van sleutelwoorden in de teksten op de website zal je website hierdoor eerder vindbaar zijn via Google of andere zoekmachines dan een website waarbij SEO niet is toegepast. Wij zorgen dat iedere website geoptimaliseerd is voor vindbaarheid in zoekmachines, zodat als er gezocht wordt op jouw sector je bij de eerste resultaten van een zoekopdracht behoort. Het is van belang om SEO toe te passen op je website en makkelijk vindbaar te zijn aangezien concurrentie in iedere sector aanwezig is. Wij van U Present hebben een team van tekstschrijvers gespecialiseerd in het uitwerken van SEO methodes om zo uw website van extra bereik te voorzien.
background

Klaar om jouw project te starten?

Graag willen we met je aan tafel gaan zitten om je projecten te bespreken en je daarbij te helpen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een bericht met je vraag.

We helpen je graag op weg naar een volgende stap!

Neem contact op Offerte aanvragen